ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο onesteppilates.gr. Αφού συνεχίσετε την περιήγησή σας σημαίνει πως αποδέχεστε τους γενικούς όρους χρήσης του ιστότοπου.

Ο ιστότοπος onesteppilates.gr αποτελεί ιδιοκτησία της επιχείρησης one step pilates που ανήκει στην Ασημίνα Ιωαννίδου (εφεξής “Υπεύθυνος Χώρου”)  και που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 419, Τ.Κ. 15343. Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών και αγορών σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει ο χώρος onesteppilates και για την επικοινωνία όσων ενδιαφέρονται σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του ιστότοπου onesteppilates.gr ανήκουν αποκλειστικά στην επιχείρηση one step pilates. To one step pilates δεν φέρει ευθύνη για πιθανή ζημιά που τυχόν υφίστανται οι επισκέπτες από τη χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστότοπου και για δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων. Εφόσον συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

 

 1. Επίσκεψη – χρήση του ιστοτόπου

Κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα ελεύθερα να επισκέπτεται τον ιστότοπο. Ο επισκέπτης / χρήστης δηλώνει και εγγυάται ότι θα χρησιμοποιεί τον ιστότοπο σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τους ισχύοντες κανόνες και διατάξεις της εθνικής, κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας και τα χρηστά ήθη.

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί ή δεν κατανοεί τους παρόντες όρους χρήσης, ολικά ή μερικά, οφείλει να μην επισκέπτεται ή / και χρησιμοποιεί τον παρών ιστότοπο.

 

2. Δήλωση Αποποίησης

Το one step pilates δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη από την πρόσβαση και την χρήση του περιεχομένου και των προσφερόμενων πληροφοριών και υπηρεσιών του ιστότοπου. Το one step pilates καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή και εξασφάλιση υψηλού επιπέδου πληροφοριών και υπηρεσιών, μέσω του δικτυακού του χώρου, δεν ευθύνεται όμως για τυχόν ορθογραφικά ή αριθμητικά λάθη στις τιμές ή σε άλλα στοιχεία των προϊόντων.

Το one step pilates λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόσφορη λειτουργία του παρόντος δικτυακού χώρου έχοντας πιστοποιητικό κρυπτογράφησης των πληροφοριών περιήγησης, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυάται ότι τα περιεχόμενα, οι ιστοσελίδες και οι τεχνικές διευκολύνσεις και δυνατότητες του δικτυακού τόπου θα παρέχονται ανελλιπώς και χωρίς προβλήματα, ούτε ότι ο δικτυακός τόπος ή/και οι εξυπηρετητές («servers») μέσω των οποίων συνδέεται αυτός, με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή των χρηστών, θα παρέχονται χωρίς ζημιογόνες εφαρμογές οι οποίες εγκαταστάθηκαν εν αγνοία του.

Το one step pilates δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον πελάτη από τη μη εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων, η οποία οφείλεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας ή εκτός του πεδίου ελέγχου του (όπως ενδεικτικά, αδυναμία παροχής/ βλάβες του δικτύου, καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ).

Το one step pilates δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον πελάτη κατά την διαδικασία διαδικτυακών μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας ZOOM από  τυχόν παρέμβαση τρίτων ή άλλη αιτία.

 

3. Υποβολή προσωπικών στοιχείων

Στον ιστότοπο onesteppilates.gr η διαδικασία εγγραφής είναι απενεργοποιημένη.

Για να μπορεί ο επισκέπτης να συνδέεται στον ιστοτόπο σαν εγγεγραμμένος Χρήστης και να μπορεί να κλείνει μαθήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσει αρχικά με τον υπεύθυνο χώρου στο τηλέφωνο 210-6391867. Στο επόμενο βήμα θα ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία του επισκέπτη ώστε να είναι δυνατή η έκδοση παραστατικού-απόδειξης κατά την αγορά των υπηρεσιών. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής από τον υπεύθυνο του one step pilates, θα δοθεί στον χρήστη ένα username και ένας προσωρινός κωδικός για την αρχική σύνδεση.

Ο Χρήστης αφού συνδεθεί για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα www.onesteppilates.gr μπορεί να αλλάξει τον προσωπικό του κωδικό με τον εξής τρόπο:

Στην σελίδα «Σύνδεση» αφού γράψει το username του στα στοιχεία σύνδεσης θα πρέπει να πατήσει στο κουμπί «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» Ακολούθως στο email που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή θα του σταλεί ένας προσωρινός κωδικός για την πρώτη σύνδεση στην ιστοσελίδα και όταν συνδεθεί θα πρέπει να δημιουργήσει τον προσωπικό του κωδικό εισόδου.

Κατά την εγγραφή του ο χρήστης θα του ζητηθεί να υποβάλει τα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση – Περιοχή
  • Ταχυδρομικός Κώδικας
  • Αριθμός Τηλεφώνου
  • Ε-mail
  • Επάγγελμα

Τα προσωπικά στοιχεία είναι απαραίτητα για να μπορεί να εκδοθεί παραστατικό απόδειξης κατά την αγορά των υπηρεσιών/μαθημάτων καθώς η ιστοσελίδα www.onesteppilates.gr συνδέεται με λογιστικό πρόγραμμα που εκδίδει αυτόματα παραστατικό απόδειξης παροχής υπηρεσιών κατά την αγορά πακέτου μαθημάτων.

Το οne step pilates διατηρεί το δικαίωμα της διαγραφής λογαριασμού χρήστη εάν διαπιστωθεί ότι τα στοιχεία τα οποία δήλωσε είναι αναληθή, ή δεν έχει συνδεθεί στον λογαριασμό του για ορισμένο διάστημα που το onesteppilates κρίνει αρκετό, ή δεν έχει ποτέ προχωρήσει σε συναλλαγή, ή χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του καταχρηστικά ή επιδιώκει να αλλοιώσει την ιστοσελίδα και την φυσιογνωμία της.

 

4. Όροι υπηρεσιών

Τα μαθήματα και οι υπηρεσίες αφορούν μόνο εγγεγραμμένους Χρηστές και γίνονται είτε στον φυσικό χώρο του one step pilates στην Αγία Παρασκευή είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM για μαθήματα online.

Ο Χρήστης μπορεί να αγοράζει πακέτα μαθημάτων είτε αυτά αφορούν μαθήματα στον φυσικό χώρο one step pilates είτε αφορούν μαθήματα online στο ZOOM, όπως ορίζονται από την διεύθυνση της επιχείρησης και προβάλλονται στον ιστότοπο  σχετικά με τον αριθμό των μαθημάτων κάθε πακέτου, την τιμή και την χρονική διάρκεια ισχύος. Κατά την αγορά ενός πακέτου ο Χρήστης επιλέγει τις ημερομηνίες και τις ώρες των μαθημάτων που θέλει να συμμετέχει και που είναι διαθέσιμα.

Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα ανεκτέλεστα μαθήματά του μέσω της πρόσβασης στην καρτέλα του στον ιστότοπο. Αν συντρέχει σημαντικός λόγος και ανάγκη να αλλάξει κάποιο μάθημα που έχει προεπιλέξει μπορεί να το κάνει επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” (ημερομηνίας και ώρας). Η νέα ημερομηνία θα πρέπει να εμπίπτει εντός της περιόδου που ισχύει το πακέτο.

Για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος των μαθημάτων του one step pilates, η αλλαγή ημερομηνίας και ώρας οποιουδήποτε μαθήματος θα μπορεί να γίνεται πριν την ορισμένη χρονική περίοδο που διατείθεται για αλλαγές μαθημάτων όπως αναγράφεται στον ιστότοπο και είναι:

α) Για μαθήματα στον φυσικό χώρο έως 24 ώρες πριν το μάθημα

β) Για μαθήματα στον διαδικτυακό χώρο έως 1 ώρα πριν το μάθημα

Στο χρονικό διάστημα μικρότερο των πιο πάνω χρονικών ορίων δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και το μάθημα θα χρεώνεται κανονικά. Αυτό είναι αναγκαίο ώστε να μπορεί ο εκπαιδευτής να προετοιμαστεί για το μάθημα αναλόγως και για να υπάρχει χρόνος ώστε να αναπληρωθεί η θέση από κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο.

Ο Υπεύθυνος xώρου διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε την ημερομηνία ή την ώρα όποιων μαθημάτων κρίνει ότι είναι απαραίτητο λόγω αναγκών του προγράμματος ή λόγω προσωπικού θέματος και να ορίσει το μάθημα σε νέα ημερομηνία της επιλογής του. Αν η ημερομηνία δεν εξυπηρετεί κάποιον χρήστη τότε ο τελευταίος θα έχει την δυνατότητα να προβεί σε εκ νέου αλλαγή μέσω της καρτέλας του στον ιστότοπο.

Σε περίπτωση που αναστέλλεται η λειτουργία του χώρου (π.χ. λόγω lockdown) τότε η ισχύς των πακέτων μαθημάτων αναστέλλεται επίσης και δεν επηρεάζεται από την περίοδο που ο χώρος είναι κλειστός. Τα πακέτα ενεργοποιούνται ξανά με την επανέναρξη του χώρου.

 

5. Πληρωμή

Η πληρωμή πακέτου μαθημάτων που αγοράζει ο Χρήστης μέσω του “Booking Online” γίνεται μέσω τραπεζικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας στο τέλος της διαδικασίας αγοράς πακέτου και δεν έχει καμιά σχέση η ιστοσελίδα onesteppilates.gr με τα στοιχεία της συναλλαγής του Χρήστη την ώρα της πληρωμής.

Εναλλακτικά μπορείτε, αφού επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον Υπεύθυνο χώρου, να κάνετε πληρωμή με κατάθεση διατραπεζικά για αγορά πακέτου μαθημάτων και ακολούθως σε συνεννόηση μαζί του να κλείσετε τα μαθήματα στις ημερομηνίες που θέλετε να συμμετέχετε.

Και στις δύο περιπτώσεις ένα παραστατικό απόδειξης αγοράς θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του.

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται μετά την αγορά πακέτου.

 

6. Δικαίωμα Τροποποίησης

Το one step pilates διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει, αναστείλει, τροποποιήσει ή μεταβάλει, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, τις προσφερόμενες στον παρόντα ιστότοπο υπηρεσίες και πληροφορίες. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης.

 

7. Επεξεργασία & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο Χρήστης αποδέχεται και συμφωνεί, ότι για την αγορά πακέτου μαθημάτων από το One step Pilates μέσω της ιστοσελίδας onesteppilates.gr, υποχρεούται να διατηρεί προφίλ χρήστη.

Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη φύλαξη του κωδικού εισόδου  του προφίλ χρήστη. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και ο Χρήστης αναγνωρίζει ότι το One step Pilates δεν δύναται να επέμβει στη διαδικασία ταυτοποίησης εισόδου στην ιστοσελίδα, ούτε δύναται να γνωρίζει το συνθηματικό – κωδικό που ο χρήστης έχει επιλέξει.

Η ιστοσελίδα έχει στην κατοχή της τα προσωπικά δεδομένα που ο Χρήστης αναφέρει κατά την εγγραφή του στην καρτέλα πελάτη (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας – email- τηλέφωνα, κλπ και καθίσταται ως εκ τούτου Yπεύθυνος Eπεξεργασίας με την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – ΓΚΠΔ).

Κάθε χρήση η επεξεργασία των δεδομένων αυτών και όλων των δεδομένων που αφορούν στους εγγεγραμμένους χρήστες και το ηλεκτρονικό τους ίχνος στην ιστοσελίδα , γίνεται αποκλειστικά σύμφωνα με όσα ορίζει ο ΓΚΠΔ.

Ο Χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ασκήσει τα δικαιώματα που προβλέπονται στον ως άνω Κανονισμό και ειδικότερα:
 α) το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα του που επεξεργάζεται η ιστοσελίδα,
 β) το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων, 
γ) το δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής μέρους ή του συνόλου των προσωπικών του δεδομένων, και
 δ) το δικαίωμα να προβάλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

Εφόσον ο Χρήστης επιθυμεί να διαγραφούν όλα τα δεδομένα που τον αφορούν, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει διά τηλεφώνου και να εξασκήσει το δικαίωμά του στη «λήθη»(right of oblivion) σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό ίχνος του λογαριασμού του και των δεδομένων που παρήγαγε με την εγγραφή του και την αλληλεπίδρασή του με την ιστοσελίδα που φυλάσσονται στους διακομιστές της. Η ιστοσελίδα θα διαγράψει εντός 7 ημερών όλα αυτά τα δεδομένα και θα ακυρώσει το λογαριασμό του Χρήστη.

Για την άσκηση του ανωτέρω δικαιώματος και εν γένει της προβολής αντιρρήσεων στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων του Χρήστη σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, ο τελευταίος μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Χώρου τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα ως και Παρασκευή και ώρες 09.00 με 17.00 στο τηλέφωνο 210-6391867 ή να αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση [email protected], με θέμα «Προβολή Αντιρρήσεων Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων – ΓΚΠΔ».

Ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία του Υπεύθυνου xώρου με τους Χρήστες με στόχο την ενημέρωση των τελευταίων για τις υπηρεσίες που ο πρώτος διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα, δικαιούται να αποστέλλει στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των Χρηστών μηνύματα που αφορούν το πρόγραμμα μαθημάτων ή οτιδήποτε σχετικά με τις υπηρεσίες του One step Pilates.

 

8. Ανήλικοι

Η χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του παρόντος ιστοχώρου σε χρήστη που είναι ανήλικος είναι δυνατή μόνο με τη γραπτή συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων του.

 

9. Επικοινωνία

Σε περίπτωση που ο χρήστης έχει οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια σε σχέση με την χρήση του παρόντος ιστοχώρου παρακαλείται όπως επικοινωνήσει με τον χώρο one step pilates.

 

10. Τελευταία Ενημέρωση

Οι όροι χρήσης ενδέχεται να τροποποιούνται όταν αυτό είναι αναγκαίο. Η τελευταία επικαιροποίηση πραγματοποιήθηκε στις 25/09/2021. Παρακαλούνται οι χρήστες της ιστοσελίδας να ανατρέχουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτούς, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν προσαρμογές σε νέες διατάξεις της νομοθεσίας και διαφοροποιήσεις.